Rüyada Yılan Görmek


Rüyada Yılan Görmek

Rüyanızda yılan mı gördünüz? Ne anlama geldiğine birlikte bakalım...

Rüyada yılan öldürmek ve ellerini kanıyla lekelemek, düşmanı yok etmek demektir. Rüyadaki yılan, aynı zamanda zengin bir düşmanı temsil eder, çünkü zehri para demektir. Bir rüyada yılanların sokaklarda öldürüldüğünü görülürse, bu savaş demektir. Rüyadaki küçük bir yılan, küçük bir çocuğu temsil eder. Bir rüyada yılan avlamak, birinin düşmanlarını kandırmak veya aldatmak demektir. Rüyadaki kara yılan, güçlü bir düşmanı temsil eder. Rüyadaki beyaz yılan, zayıf bir düşmanı temsil eder. Bir kişi bir rüyada onunla konuşan ve ona güzel sözler söyleyen bir yılan görürse, bu, rakibiyle keyifli anlar yaşamak veya düşmanından yararlanmak anlamına gelir. Yılan bir rüyada onunla sert bir şekilde konuşuyorsa, düşmanın neden olduğu zulüm ve zulümden muzdarip olmak demektir.


Rüyada yılan olmak, kişinin kendi dinine karşı küçümsemek demektir. Kendini bir rüyada yarı yılan yarı insan olarak görmek, düşmanın gücünün yarısını etkisiz hale getirebilmek demektir. Rüyada altından yapılmış bir yılan derisini keşfetmek, kişinin gizli bir hazineyi keşfedeceği anlamına gelir. Bir yılan bir rüyada birini yutarsa, güçlü bir konuma geleceği anlamına gelir. Kişi bir rüyada başının üzerinde oturan bir yılan görürse, bu, otorite sahibi insanların saygısını kazanacağı anlamına gelir. Rüyada yılanlarla kaplı bir alan, yıkıcı bir yağmuru temsil eder. Rüyada boynuzlu bir yılan, karlı bir işi temsil eder.


Rüyadaki yılan, vadide yaşayan bir insanı temsil eder. Bir rüyadaki yılan, aynı zamanda birinin kayınlarından veya çocuklarından düşmanlık anlamına da gelir veya birinin komşusunun kötülüğünü ve kıskançlığını temsil edebilir. Rüyada uyuyan bir yılan, uyuyan bir düşman demektir. Adaletsiz bir kişiye gelince, rüyadaki su yılanı yardım almak anlamına gelir ya da bir kararı temsil edebilir. Rüyada yılana sahip olmak güç ve otorite kazanmak demektir. Eti, düşman parasını temsil eder veya neşe anlamına gelebilir. Kişi kendini bir rüyada yılan derisi giyerken görürse, bu, başkalarına karşı düşmanlığını ortaya çıkaracağı anlamına gelir.


Rüyadaki kara yılanlar ve pitonlar ordu generallerini temsil eder. Bir rüyadaki su yılanları parayı temsil eder. Bir rüyada bahçesini yılanlarla kaplı görürse, ağaçlarının meyve vereceği ve normal mahsulün üzerine çıkacağı anlamına gelir. Bir rüyada deliğinden çıkan bir yılan, bir oğlu temsil eder. Rüyada evini terk eden bir yılan, onun yıkılması veya yıkılması demektir. Rüyada yılan öldürmek evlilik demektir. Bir rüyadaki tenyalar veya diğer bağırsak kurtları kişinin akrabalarını ve çocuklarını temsil eder. Rüyada yılanların masanın üzerinde yemek yediğini görmek, arkadaşlar arasında ayrılık demektir. Bir rüyadaki çöl yılanları, otoyol soyguncularını temsil eder. Genelde bir rüyadaki yılan veya yılan kıskançlığı, kıskançlığı, hainliği, insanların mallarını dolandırıcılığı, aldatma ve açık bir düşmanlığı temsil eder.


Rüyada yılana  sahip olmak, güce sahip olmak ve geniş topraklara ve mülklere sahip olmak anlamına gelir. Yılan ne kadar büyükse topraklar ve mülkler o kadar büyüktür. Böyle bir yılan, bir düşmanı simgelemez.


Rüyada bir yılan tarafından ısırılmak, yılan ısırığından zarar göreceği kadar düşmanın da ona zarar vereceği anlamına gelir.


Rüyada yılan öldürmek, düşmanına karşı kazanılan zaferdir. Yılanı iki parça halinde bırakmak, düşmanına da aynı şeyi yapacağı anlamına gelir.


Rüyada yılanla savaşmak, bir kişinin düşmanıyla savaşacağı anlamına gelir. Bunu aşmak, ona karşı zafer kazanacağı anlamına gelir. Ve eğer aşırı güçlenirse, yenileceği anlamına gelir.

Yazılım & Tasarım TasarimDa.Net